Vilka är fördelarna med onani? Varför gillar tjejer män med erfarenhet? Varför har människor faktiskt oralsex? Oväntade svar.

Avsnitt 4. Tomt skott mot målet

Fördelarna med onani

På företagets kontor är spänning före nyår den sista arbetsdagen före semestern. På avdelningarna bygger tjejerna bord. Många har redan förändrats till något smart. Slutligen avtar krånglet. Alla kallas för att fira. Chefen, som demokratiskt lämnade kontoret för att skämta med underordnade, höjer den första skålen. Snart kommer spänningen att avta, och nu kommer de tystaste och mest hårt arbetande att spridas till sina datorer, då kommer hushållsmödrarna och familjefäderna att samlas, skrattet från sekreteraren, som underhölls av jokern i tjänst, avtar, och i slutet kommer de latenta intellektuella debattörerna att tysta..

Det är här det verkliga nyårsmiraklet kommer för en ung och vacker flicka som först nyligen kom in på avdelningen och lyssnade med intresse till kontorssamtal till slutet, för i en enorm utländsk stad, där hon kom från provinserna, hon, faktiskt hade ingenstans att skynda.

Medan hon stänger av datorn kommer den ouppnåeliga chefen ut från hennes kontor igen och plötsligt, leende, erbjuder henne att smälla den samlade whiskyen på sitt kontor. För att stärka företagens band. Faktum är att han inte menar något annat – hon förstår detta efter det tredje glaset. Men då blir hon själv ledsen för den nyuppfunnna nyårs sagan om Askungen, och hon börjar knäppa upp sin blus. “Vad är du, vad är du!” – säger han och. hjälper henne.

Efter en lång och lite besvärlig introduktion, när det redan verkade för henne att ingenting skulle fungera, frågar han om hon använde skydd, och flickan nickar och tänker att hon skulle börja sin menstruation, hon hade redan sett märken på henne underkläder, och förmodligen Detta kallas kalender skydd. Sedan får de oväntat snabb sex, varefter han omedelbart blir allvarlig och ringer för att ringa bilen. “Var det bra för dig?” Han frågar. ”Ja”, nickar hon, även om tårarna välter upp i hennes ögon..

När han lämnar går hon ut för att gråta mycket vid fönstret täckt av nyårsfrost. Och sedan visar det sig att hela tiden fanns ett ovetande vittne på kontoret – en ung anställd som, för att vara ärlig, stannade för att lugnt gå runt sina favoritporrsidor i sitt tysta hörn. Även han har ingenstans att rusa, och på något sätt omärkligt sitter de till morgonen vid resterna av nyårsbordet, och vid gryningen tröstar han henne med lång och mild sex.

Snart inser flickan att hennes period ännu inte har börjat. Hon pratar med chefen, som erbjuder pengar för en abort. Barnets andra potentiella far har inga pengar, men han kan erbjuda en hand och ett hjärta. Ungdomar gifter sig, och chefen uppskattar adeln och främjar den unga mannen i tjänsten. Två år senare har paret ytterligare ett barn. När det första barnet fyller tio år bestämmer flickan att göra ett genetiskt faderskapstest. Och det visar sig att båda barnen är från hennes man.

Teoretisk del

Sex en gång i veckan för etablerade gifta par utför inte befruktningsfunktionen, utan skydd mot andra män

Låt oss använda metoderna från Dr. Baker och se under ett mikroskop hur händelserna utvecklades i kroppen av den unga Askungen. Varför hade hennes chef, trots att han fick “rätten till den första natten”, nästan ingen chans att bli far till hennes barn??

Så flickan förväntade sig att hennes period skulle börja – det betyder att ägglossningen hade passerat för länge sedan. I själva verket skulle denna cykel bli “singel” för henne: enligt Dr. Baker ägglossar kvinnor under 30 knappast i hälften av fallen (från 30 till 40 år når denna siffra 80%). Men som vi vet kan intensiva sexuella upplevelser framkalla mognad av ett ägg när som helst, mest oväntat ögonblick, som hände med vår hjältinna..

Chefen var Askungas första och tydligt föredragna partner den kvällen. Hon pausade tillräckligt länge efter sex med honom för att hans spermier skulle tränga in i livmoderhalsen och ta upp defensiva positioner där..

Naturligtvis är det ingen hemlighet att män med högre social status, även om de inte har de fysiska egenskaperna hos alfa-män (som vår chef, som faktiskt hade lite intresse för sex), är mer önskvärda partners än sexuellt aktiva män med lägre status . Dessutom är kvinnor enligt Robin Baker inte alltid intresserade av de materiella fördelarna som sådant kön kan ge dem. Ofta är de nöjda med möjligheten att få rätt uppsättning gener för sina avkommor. De blå tuttarna gör detsamma: kvinnor vars bon ligger i fattigt territorium, vid varje tillfälle, försöker tränga in i rikare länder och para sig där med sin ägare, varefter de, utan att kräva resurser, återvänder till sitt bo, till sin förlorande partner.

Vår Cinderella agerade på liknande sätt: hon gjorde allt för att få generna hos den dominerande chefen. Men när hon insåg att det var osannolikt att hon skulle bli hennes permanenta partner vann hon också en ung medarbetares tjänst som tog över vården av sina avkommor. Men hon utelämnade en av nyckelfaktorerna i spermiekriget..

Dr Baker tror att detta är frekvensen för samlag för män. Ju äldre spermierna är, desto mindre aktiva är de, de kan inte längre komma till ägget och kan bara effektivt blockera kanalerna i livmoderhalsens utsöndring. Sex en gång i veckan för etablerade par som inte är alltför intresserade av avkomma, utför bara den här funktionen – inte så mycket att befrukta för att skydda kvinnan från andra män. Detta var precis sammansättningen av chefens spermier, som inte hade någon älskarinna, och han hade länge återkallat sin äktenskapliga plikt bara ett par gånger i månaden..

Den unga medarbetaren ledde ett helt annat sätt att leva. Naturen har lagt i människors händer ett naturligt sätt att förnya sina arméer: under onani kasseras det gamla utlösning och en helt förnyad, mycket aktiv sammansättning av spermatozoer förbereds för att komma in på slagfältet. I sin ungdom, när en man inte har en permanent partner, är hans naturliga tillstånd beredskap för strid och inte för försvar. Det är därför, även om en ung man inte onanerar, så ofta besöks han av erotiska drömmar, under vilka han fortfarande uppdaterar sammansättningen av sitt ejakulat..

I denna form hittar vi vår hjälte. Flickans orgasm, som hon helt enkelt inte hade tid att uppnå under kvällens första äventyr, med hjälp av riklig utsöndring, rensar bort chefens blockerande spermier och rensar vägen för de aktiva kämparna för sin unga partner.

Avsnitt 5. Mimik

En bra gruva med ett dåligt spel

Män med högre social status är mer önskvärda partners

Flickan och författaren träffades på tv: hon var assistent i omklädningsrummet, han kom till inspelningen av en talkshow. Hans uppmärksamhet smickrade henne väldigt mycket, men utåt var han obehaglig för henne nästan till en rysning. Ändå accepterade hon gärna hans inbjudan att gå till “konstfesten” till den berömda konstnären i hopp om att få användbara kontakter.

På vägen tänkte hon på hur han artigt kunde avvisa honom och uppnå status som “vänner”, men vid ett besök visade det sig att det inte behövdes avstötning: han presenterade henne för en tråkig programmerare och började nästan omedelbart demonstrera sin fru, hans gamla “stridande flickvän”. Flickan försökte väcka en ny datorbekantskap, och för att göra författaren avundsjuk skrattade hon högt som svar på hennes samtals platta skämt och tog förföriska poser.

Emellertid såg författaren inte ens i deras riktning, som om han speciellt hade tagit henne för att distrahera den “hornade mannen”. När flickan frågade programmeraren hur han tolererar allt detta svarade han att författaren faktiskt är homosexuell, han har bara vänliga relationer med kvinnor..

Under tiden såg författaren inte alls ut som en man med icke-traditionell sexuell läggning – snarare en favorit bland alla damer. Han var omgiven av en kvittrande skara kvinnor, roade dem, hällde galant drycker, tände cigaretter, viskade något i hans öra och glömde inte att uppmärksamma vår hjältinna. När han mitt på natten bjöd in flickan att springa iväg och åka på en razzia på barerna var hon redan helt fascinerad och gick med utan tvekan och drömde om att vara ensam med honom.

Men det visade sig annorlunda: “den stridande vän” följde också med dem. På denna resa njöt han av deras duell. Den äldre kvinnan återkallade ständigt tidigare äventyr med författaren, betonade deras närhet och skildrade de unga som en naiv dåre. Flickan gav dock inte upp, hon antog sin ungdomliga sexualitet. Vid slutet av natten var alla tre i författarens lägenhet, och han, som satt i soffan, fortsatte att titta utan tvekan när kvinnorna försökte sitta ute. Till slut ringde mannen till “stridande vän” och hon gick med irritation. Författaren kramade “vinnaren” och sa att han var för full och trött för att de skulle lyckas. Flickan frågade:

– Du. gillar verkligen män?
– Jag hade en sådan upplevelse. Men det är för länge sedan, – log författaren. – Vem sa till dig?
– Din flickväns man.
– A. Tja, ja, jag ljög för henne i början för att inte störa: hon är inte alls min typ. Du är en annan sak. Men inte nu älskling.

Flickan var dock så upphetsad av den tidigare tävlingen att hon inte ville lämna utan trofé. Från ett “byte” har hon länge förvandlats till en förförelse och har nu använt alla sina färdigheter för att lyckas i denna roll. Författaren gav upp under sitt tryck, avlägsnade smidigt smörjmedel och olika leksaker från sängbordet, vilket fick henne att känna sig som en deltagare i en sexuell orgie, även utan mycket ansträngning från hans sida..

De var endast bundna av kön – uppfinningsrika men inte alltför frekventa. Ändå blev hon under många år hans hängivna hemliga älskarinna och gifte sig aldrig, och oändligt räddade honom från att bli binges med sin “stridande flickvän”, svartsjuk, lämnade och återvände.

Teoretisk del

Män efter femtio tappar plötsligt sin attraktivitet för unga kvinnor.

I det här fallet ser vi ett fantastiskt exempel på efterlikning. Naturen har gett författaren de fysiska egenskaperna hos en betahane: han är inte alltför attraktiv, inte alltför intresserad av sex och i princip skulle en konstant partner passa honom. Samtidigt är hans materiella resurser knappast tillräckliga även för detta: avslappnade intäkter räcker för en bohemisk livsstil, när du kan äta på en presentation och dricka på en fest, men inte tillräckligt för ett hus och en familj..

Men många kvinnor behandlar honom som en alfahane. Vad är hemligheten?

Förutom fysisk sexualitet och materiell bemyndigande anser Dr. Robin Baker att erfarenhet är den viktigaste resursen inom sexualitet. När en kvinna känner att en man har erfarenhet av sex och uppvaktning, antar hon omedvetet att många partners redan har funnit honom sexuellt attraktiv inför henne. Detta innebär att han har ett visst, kanske flashthat.com svårt att bestämma, drag som ger honom en framgångsrik reproduktionsstrategi och som faktiskt är värdefullt genetiskt material i spermiekriget..

Så precis som pengar tjänar pengar, så lockar erfarenhet ny erfarenhet. Men hur kan en absolut oerfaren partner skaffa “startkapital” som varken har fysisk attraktion eller materiella resurser? Här lägger Dr. Baker fram en intressant version: han tror att tonåriga homosexuella relationer därefter helt heteroseksuella människor bara är ett försök att skaffa denna mycket “initiala erfarenhetskapital”. (Vilken välsignelse att du har vår tidning och att du inte behöver gå in i sådana tvivelaktiga satsningar!)

Förutom sexuell befrielse och lärdomarna av galet uppvaktning upptäckte författaren en annan intressant bonus för den homosexuella upplevelsen: han gömde sig bakom den här skärmen och konvergerade lätt med mogna uttråkade kvinnor som han “gick” med fullständigt samtycke från sina män enbart som vän, ofta på egen bekostnad. Dessa damer var den perfekta följen för att förföra unga oerfarna unga damer. Så snart han hittade en permanent partner övergav han omedelbart nya äventyr och valde att behålla detta förhållande och lekte med hennes svartsjuka och uppoffring.

Det var det mest lämpliga ögonblicket: författaren fyllde fyrtiofem. Enligt Dr Baker hade vår hjälte inte mer än fem år kvar (och med tanke på sin bohemiska livsstil, kanske ännu mindre, eftersom han såg äldre ut) för att locka unga partners med sin erfarenhet. Enligt statistiska studier av biologen förlorar män efter femtio år, bara om de inte är miljonärer, kraftigt sin attraktivitet för unga kvinnor. Detta är förståeligt: ​​troligen kommer partnern inte längre ha tid att hjälpa kvinnan att uppfostra potentiella avkommor vid denna ålder..

Avsnitt 6. Reconnaissance in force

Det verkliga syftet med oralsex

Det sanna syftet med oralsex är intelligensinsamling

Ett par står vid passkontroll på Sharm El Sheikh flygplats. De är redan över fyrtio. Han är en tätt stickad balding bogey i en hawaiisk skjorta, pacifierad av tullfri alkohol, hon är en irriterad, färgstark blondin. Men hon har ingen att vara arg på: deras barn har precis gått på college, flög ut ur boet, de tillbringar romantiskt sin semester tillsammans. Han ser ingen anledning för detta för att ändra dina vanor: dricka från baren vid poolen, trevliga bekanta med landsmän, kanske en liten kamp mot den “nigger” underhållande. Men hans dam är inte lätt. Hon upptäcker plötsligt att i avsaknad av ett irriterande barn har hon absolut inget att göra..

Detta är dock ett ganska vanligt och lättlösligt problem för egyptiska orter. I taxistationen på hotellet finns det omedelbart en ung vulkanisk beduin, redo att ta Madame till butiker och på alla utflykter helt gratis. I sanden i öknen, åtföljd av en romantisk “khabibi” från hans radio, ger hon efter för varma omfamningar, men hon tillåter inte pojken bortom sina lyxiga vita knän och – oväntat för sig själv – ordnar för honom en muntlig session sex, som i allmänhet alltid äcklade henne. Den här gången är allt helt annorlunda: kvinnan gillar verkligen det som händer, hon känner sig som en italiensk porrstjärna.

På kvällen vid middagen tar hon upp sin mans favoritämne: hur lokalbefolkningen ser ut som apor, hur de slickar läpparna på vita kvinnor, men på vårt hotell är de vetenskapsmän, dagens förare vågade inte lyfta upp henne vägen, ett bra, dyrt hotell, mycket välutbildad personal. Den här pojkföraren känner till alla de bästa butikerna! Förfalskade kläder, linne från Tunisien, där fransmännen syr. Jag måste följa med honom igen. Hur trevligt det är när det finns pengar till det bästa!

Hon drar sin man, som blev överväldigad av kvällsmat, in i rummet, och för första gången på länge har de sex, och hon insisterar på att han först smekka henne ordentligt överallt, så snart han vet hur – med honom flyger hon än så länge! Under hans oralsex flyger hon verkligen iväg och tänker på den släpade pojken, som hon har en vecka med galet sex i baksätet i sin bil. Tack vare instinkt som fick henne den bästa förklädningstaktiken skulle hennes man aldrig ens misstänka henne för otrohet..

Teoretisk del

Dr Robin Baker försäkrar att det verkliga syftet med oralsex inte är ytterligare stimulering, som du kanske har trott förrän nu, utan insamling av intelligens. Omedvetet kan vi smaka på om vår potentiella partner eller partner är frisk, om han eller hon hade sex på sidan, och i fallet med en kvinna, om hon befinner sig i den fertila fasen..

I den förra artikeln sa vi att kvinnors viktigaste vapen i spermiekampen är dess smörjmedel, som skyddar livmoderhalsen från penetration av bakterier och filtrerar spermiernas arméer. Vid tidpunkten för ägglossningen blir denna hemlighet särskilt flytande och kan manifestera sig som urladdning på underkläder..

Om en kvinna är frisk, luktar han gott; och det är han som återfuktar ingången till livmodern när hon upplever upphetsning. En intressant egenskap hos den kvinnliga kroppen är att efter en tid efter oskyddat sex utlöser hennes kropp det så kallade “omvända ejakulatet”: frisättningen av smörjmedel aktiveras och livmoderhalsen rensas från främmande bakterier och livmodern – från spermierester. Det är denna process som kan förråda otrohet mot en kvinnas ständiga partner om han engagerar sig i oralsex med henne strax efter otroheten. Det är kanske det som orsakade önskan att “tvätta” efter nöjen på sidan.

I vårt exempel ser vi hur en kvinna lugnar sin mans misstankar: hon vet att hennes kropp inte har behållit några spår av äktenskapsbrott och ber honom att ha oralsex med henne så att han kan bli övertygad om detta. Hennes egen oväntade upplevelse av oralsex med en beduinpojke har också dolda mål i spermiekriget.

Först ser hon till att hennes potentiella partner är frisk (eftersom han är omskuren blir vår hjältinna slagen av den ovanliga renheten och snyggheten i hans penis, vilket gör att hon kan njuta). För det andra testar hon hans sexuella förmåga, vilket bekräftar hennes vildaste antaganden..

I relationer med alfa-män, med vilka kvinnor föredrar att gå i kortvariga relationer, praktiseras oralsex ganska ofta av en tredje anledning: omedvetet söker kvinnor efter lukten från en annan partner, vilket skulle bekräfta att de inte misstog sig i deras val och fick verkligen den “populära” en man som kommer att vidarebefordra generna hos en mycket aktiv man till sina avkommor.

About the author : admin

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

    Join our mailing list today

    Insider offers & flash sales in your inbox every week.

      Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.