Idag har ett stort antal människor den uppfattningen att efter en “fascinerande resa” till registret och det helt “oväntade” utseendet av en stämpel i passet kommer deras intima sida av livet att förändras kraftigt, och absolut inte till det bättre . Men forskare genomförde en undersökning och gjorde intressanta slutsatser: efter bröllopsceremonin minskar mängden intimitet i makarnas liv inte bara, utan överdrivs två till tre gånger under de första månaderna av äktenskapet. Efter sex månaders äktenskap blir det intima livet mindre frekvent, men på intet sätt blir det sämre, men efter ett år börjar kvaliteten försämras. sex.

Undersökningen gjorde det också möjligt att notera att den manliga halvan av äktenskapet var mindre nöjd med den intima sidan av livet än kvinnan. Ofta framför män män till sina följeslagare sådana påståenden som: spangsprocessteknik.com “hon slutade helt ta hand om sig själv”, “min fru anser inte att det är nödvändigt att klä mig som jag vill”, “inte bara såg hon ut som sin mamma, hon också helt nedsänkt sig själv. i vardagen – det är omöjligt att vara hemma “och var till och med absurt, till exempel” vi har ett barn, och hon ägnar mer tid åt honom än mig, jag är redan avundsjuk på hennes son! ” Ja, du kommer att säga löjliga påståenden, men tyvärr har män dem. Om du inte löser dessa små, löjligt problem, blir ett mycket imponerande antal gifta par helt enkelt skilda och ser inte en väg ut ur denna situation. Representanter för den vackra halvan av mänskligheten hade också vissa uttalanden om sin partner. “Han glömde helt var huset är”, “han ägnar mycket tid åt att arbeta, vänner, bara för att inte vara nära mig”, “har upphört att visa så mycket ömhet som tidigare och i allmänhet ser han inga förändringar i mitt utseende “.

Ja, att knyta dig själv med äktenskapliga band kan påverka partners sexliv negativt, men sådana obehagliga förändringar är inte alls karaktäristiska för alla par. Genom att gifta sig har båda parter en fast övertygelse om att deras passion och ömhet för varandra är en jordlig attraktion, ja, det kan bara aldrig ta slut. Men detta är inte så, förr eller senare faller de “rosfärgade glasögonen” från ögonen, och den fantastiska känslan av att vara förälskad smälter bort. Det kommer en annan fas i förhållandet – stabilisering, i denna fas sex bleknar i bakgrunden, ger inte samma glädje som tidigare, det verkar mindre romantiskt. Varför händer det här? Som vi alla kommer ihåg, tillbringade vi inte så mycket tid tillsammans med romantiska möten och fullständig tillbedjan av varandra. Ja, som det verkar för oss, ägnade vi ALLA vår tid åt vår partner, men tyvärr – återigen ett misstag, inte allt, men bara GRATIS. Vi löste våra vardagsproblem själva, utan en partner, men vi tog till honom för ett möte, eftersom vi redan var helt monterade och förberedda. I ett äktenskap är det helt enkelt omöjligt att göra samma trick utan att din partner ser allt. En man ser nu sin lilla prinsessa inte med en krona, utan med en kvast och en stekpanna, det visar sig att hon tvättar golvet med en mopp och någon form av svans på huvudet och till och med bär ett förkläde! Istället för att dra i strumpor, ha på sig vackra, sexuell underkläder och tvätta det på knäna, böja passionerat din kropp och titta på din partner med Amors pilar – en hemsk besvikelse! Och prinsessorna hamnar inte i en imaginär saga utan bara i hushållerska – bekant?

Det här sättet att reagera på det som händer, på den rosa drömmen försvinner, är inte alls ett alternativ. Han kan bara leda till ytterligare eskalering av situationen – särskilt i det intima livet. Oftare än inte börjar partners i en sådan situation ägna mer uppmärksamhet åt andra aspekter av äktenskapslivet än till deras andra hälft. I framtiden kommer detta sannolikt att leda till missförstånd och fullständig oenighet i familjen, varnar sex-news.ru. Naturligtvis har naturen skapat en ömsesidig attraktion mellan representanter för motsatta kön, men bara i början av förhållandet. Om du tänker bevara din familj, passion och en känsla av flykt i ditt förhållande, så för detta måste du sluta “stönna” mot naturen och göra det bästa av dina egna ömsesidiga ansträngningar. För att färga det grå vardagen och tristess, ta bort det vardagsliv som har kommit fram i ditt förhållande och återvänd till sin plats sex, båda parternas ansträngningar kommer att krävas. Experiment i sexuell sfär ger förhållandet mellan makar en djupare, mer varierad och känslig smak, vilket mycket bra hjälper till att upprätthålla en långt glömd och fantastisk attraktion. Platsen, tiden och metoden för ett sådant experiment bör diskuteras med din partner för att undvika obehagliga överraskningar. Du kan använda de specialattribut som tillhandahålls av olika butiker, intima leksaker för sexuell spel, erotiska underkläder och alla nödvändiga tillbehör. Det är dessa saker som kan orsaka känslor som definitivt kommer att vara nya för dig. Det är en fråga om din erotiska fantasi, du kan komma med olika scenarier för spelets utveckling, ändra roller, äntligen prova nya poser!

Idag är världen tillräckligt förberedd för allt detta, och ingen kommer att skylla dig för ett sådant “riskabelt och vulgärt” köp. Om du vill köpa en medicinsk leksak av hög kvalitet så säljs allt du behöver för dina spel på apotek (erektionsringar, tillbehör, vibratorer, vaginalkulor), du kan hitta allt för att diversifiera din sexuell liv – det viktigaste är möjligheten att stärka din familj, återkomst av en av huvudkomponenterna i ett lyckligt äktenskap – sex, samt förmågan att ta dina känslor och känslor till en helt ny nivå. Någon ansluter sig till och med till olika klubbar, här måste du mycket noggrant känna gränsen mellan friska sexuell spel och utveckling av psykisk sjukdom. Som det visas här finns det en lösning på dina intima problem, det beror bara på dig – du och din partner bestämmer om du ska vara din familj eller inte, och kom ihåg – dina barn tar ett exempel från dig, de verkar läsa information från sina föräldrar och din sexig, en harmonisk, intim sida kommer också att påverka deras framtida liv.

About the author : admin

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

    Join our mailing list today

    Insider offers & flash sales in your inbox every week.

      Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.