I bästa fall är det första dagen bara ett litet test, och ofta uppstår svåra situationer här. Naturligtvis kan du klä dig snyggt, parfymera dig själv, men förutom det har du fortfarande en mycket svår uppgift framför dig: att få en överenskommelse nästa dag..

Skulle det inte vara mycket lättare att göra ett gott intryck om du visste vad flickan tänkte? Detta hjälper dig inte mycket, men varje tjej har sin egen lista, som gör att du kan utvärdera dina rätta och felaktiga (enligt hennes åsikt) handlingar. Tyvärr är vi inte avsedda att ta reda på vad som exakt finns på listan..

Läs våra grova gissningar om de viktigaste punkterna i dessa listor och hur du kan klara dessa tester..

Tänk dock på att detta bara är en del av isberget och att du kan behöva vara smart. Plötsligt stöter du på en tjej som kräver ett riktigt seriöst förhållande..

Hon erbjuder sig att betala för sig själv

Detta är det vanligaste verifieringsexemplet. Eftersom det inte har funnits en tydlig regel om hur denna situation ska hanteras på länge behöver du definitivt en plan. Kanske antar hon ärligt att det skulle vara oförskämt av henne att inte erbjuda dig att betala åtminstone för dig själv..

Men allt är inte så enkelt, eftersom bedömningen av ditt beteende beror helt på hennes individuella egenskaper. Vissa tjejer kommer nästan att bli förolämpade till sin kärna om du erbjuder att betala var och en för dig själv, och andra kommer att vara upprörda över att du själv betalat för allt..

Tips: Gör en kompromiss. Låt henne veta att du bara vill behandla henne och betala för allt själv, och hon kan betala när du går till en restaurang (café, bar, klubb) tillsammans nästa gång.

Detta är för det mesta ett hypotetiskt förslag. Du kan skämta om detta och säga något liknande "Nöjet med din närvaro är ett stort bidrag ”, etc..

Hon uttrycker sitt missnöje

Detta är ett mycket provocerande test. Om eller när hon säger att hon inte gillar något (vin, mat, miljö), kommer din reaktion att vara en sann återspegling av din personlighet..

Om du är en av de människor som nästan aldrig uppmärksammar sådana klagomål, måste du lära dig hur man gör det..

Att kunna hantera sådana problem är nyckeln till framgång, eftersom de flesta inte tycks tro att deras komfort är tillräckligt viktigt för att klaga på. Men om något stör henne är det troligtvis redan ett problem..

Tips: Handlingslöshet gör dig till en trasa i hennes ögon. Du kan föreslå att hon åker någon annanstans (om det är bullrigt) eller så kan du prata med servicepersonalen.

Om du gjorde det senare, var försiktig. En subtil strategi och artig uppförande är nycklarna till framgång i denna situation. Varje oförskämd anmärkning kommer definitivt att märkas, och det tar dig inte långt ändå..

Hon försöker förvirra dig

Under ett datum kan du stöta på olika kommentarer och knepiga frågor riktade till dig. Försök att inte ta det personligen. Att reta dig och ställa dumma frågor är ett av testet på ditt humör och din humor..

Hon kan faktiskt flashthat.com vara intresserad av vad hon frågar om dig och ett direkt svar är en bra väg ut ur denna situation. Det bästa sättet är dock att inte känna sig pressad av hennes fråga och inte visa den..

Tips: Håll dig lugn och viktigast av allt, säg henne sanningen. Oavsett vad hon frågar dig (dina gillar och ogillar, tidigare relationer), är lögn helt oacceptabelt..

Om hon ber om din åsikt om skjortor eller restaurangval, måste du komma med ett lika originellt svar. Det viktigaste är att du inte tappar humöret, för hon vill bara lära känna dig den verkliga.

Hon ropar till din adel

Kvinnor ska aldrig underskattas. Detta betyder dock inte att de inte värdesätter adel. Detta är en av de vanligaste känslorna hos alla människor: vi gillar det verkligen när någon bryr sig om oss. Så ta hand om henne. Hennes utmaning kan vara en riktig utmaning, men du bör alltid ha tid att öppna dörren för henne..

Tips: Försök att inte vara rolig (du behöver inte springa till dörren), försök att vara åldersanpassad.

Nyckeln till framgång är lugn och försök att inte överdriva det. Alla dina handlingar bör vara naturliga. Försök att öppna dörren exakt när du ser att det måste göras; försök att göra allt för att få henne att känna sig bekväm.

Om hon inte har tänkt testa dig, kan rätt beteende till och med överträffa hennes förväntningar. Ingenting hjälper till att vinna en flickas tjänst som trevliga överraskningar..

Hon låter dig ha en konversation.

Ett bra sätt att förstå dina avsikter är att bara lyssna på vad du har att säga. Flickan kan ha låtit dig prata medvetet, eftersom det här är ett bra sätt att lära känna dig bättre..

Dessutom, om du chattar outtröttligt och inte ens tillåter henne att infoga ett ord som svar, blir det tydligt vem som verkligen älskar dig..

Tips: Om du tycker att du pratar för mycket, ställ henne några frågor. Be henne att prata om sina intressen. Detta betyder inte att du inte behöver säga något om dig själv, bara fråga vad som är intressant för henne, och ditt samtal kommer att gå helt naturligt..

Hon dricker

Ett av de helt naturliga inslagen i ett datum är alkohol. Du måste dock vara mycket försiktig här. Först och främst, om en tjej dricker, kanske hon bara tittar på din reaktion..

För dem som lever en nykter livsstil är detta en viktig fråga. Hur du känner för hennes drickande är vad hon behöver veta.

Tips: Kontrollera dig själv, speciellt om du fortfarande behöver ta henne hem. Om du blir för full kan du bli alltför nervös och i hennes ögon kommer du att se ut som en berusad..

Den bästa lösningen är att hålla sig till ett minimum av alkoholintag, åtminstone under konversationsfasen. Om du ska dansa senare, låt henne leda (du behöver inte skrika i baren "häll lite till").

Försök att alltid ha kontroll över dina känslor och känslor. Om allt går bra kan du gå ut på fester och bli full med henne, men på första dejten måste du imponera på flickan..

UPPRÄTT DIN EGNA

I allmänhet behöver du inte överbelasta dig själv med dessa tester. Ditt förvirrade beteende kan aldrig hjälpa dig att bli populär. Bara koppla av och ha det bra på ditt datum..

Försök att hålla reda på vad du gör och hur hon reagerar på det. Du måste vara mest artig. Då kommer alla dina handlingar att imponera på även den mest krävande tjejen..

Gillar du vår tidning?! Följ oss på Yandex Zen! Du kan också följa uppdateringarna i Instagram, Telegram, Tick ​​tack och Youtube-kanal.
Håll dig uppdaterad om allt det viktigaste med MENS LIFE!

About the author : admin

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

    Join our mailing list today

    Insider offers & flash sales in your inbox every week.

      Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.