I det moderna samhället ser du inga historier, och det mest intressanta är att psykoterapeuter och sexopatologer började överväga detta problem i en annan vinkel. Är det möjligt att bota från förändring?

Idag försöker många av oss, med mer lätthet, sexuella partner, försöka diversifiera sitt intima liv, kvaliteten på samlag i det grundläggande värdet av relationer. Vad är historierna om förändring du inte kommer att träffas nu!
Enligt forskning har 60,7% av männen förändrat en partner minst en gång, 41% av kvinnorna var felaktiga. De som inte tillåter sig att förhöra, i hemlighet fantasera om intim kommunikation på sidan. Så, mentalt hade sex med en annan partner på 65,4% av männen och 55,9% av kvinnorna.
Skälen till förändringsberättelserna, enligt vilken maka eller maka drömmer om otrohet utmärks av deras mångfald. Ändå var de flesta män och kvinnor enhälligt överens om att de löstes av kön utanför äktenskapet under förtryck av problem i relationerna.
Sexuell otrohet förbundade inte stjärnpar. Låt oss se några historier om förändring.
Amerikansk skådespelare David andlig, som blev populär efter den rävmulderagents roll i "Hemliga material" och den framväxande offentliga vägen hank moody i serien "Kalifornering", På en gång, tillgripande till hjälp av specialister vid behandling av sexuellt beroende. Men delningen av stjärntäktet hände när den andliga som hittades i telefonen makarnas budskap från hennes fan. Det blev klart att fruen inte oroar sig för sin mans otrohet, eftersom han var passionerad om sitt personliga liv.
Den irrepressibla passionen för ljusa beteende tjejer har upprepade gånger tagit med filmstjärnan "Pluton", "Vägggata" och serier "Två och en halv person" Charlie däck till polisen och kliniken. Resultat: Rikligt antal skandalösa berättelser om hur däcket hittades naken och druckit i den främlings armar som skådespelaren rogged "Prästinna av kärlek" Och hur "Nattfjäril" Bantning, avundsjuka i avståndet för hans konvertibla. "Jag trodde aldrig hur många kvinnor jag hade, men om det är mycket nödvändigt, är siffran i tusen fem ganska lämplig", – erkände skådespelaren.
Sångare Amy Winhaus, enligt hennes tidigare älskare, var också sexuellt beroende och behövde professionell hjälp. På en gång deltog Amy i mediet och kommunicerade med Michael Jacksons Ande, som rådde henne att överge sexuell mångfald och ägna sig åt kreativitet.
Golfstjärna Tiger Woods tog upp behandlingen av sexuellt beroende av den amerikanska tallskogen i Mississippi. Att genomgå en rehabiliteringskurs, var han tvungen att avbryta en sportkarriär. Under behandlingen rekommenderade Woods att ångra sig före sin fru i alla anslutningar på sidan. Tigeger lurade med ett dussin älskarinna, inklusive med servitörer, Barmer, arbetare av nattklubbar och porrstjärnor. Makan kunde inte acceptera mångfalden av sexuella kontakter hennes man, äktenskapet bröt upp.
Forskare försäkrar att den procentandel av äktenskaplig otrohet ökade till 76%. Idag anses normen de så kallade gratis relationerna och gästens äktenskap. Berättelser om förräderi på en permanent partner eller söker efter en sort idag är osannolikt att överraska någon. Människor blev enklare att behandla sex. Å ena sidan har förbättrat kvaliteten på det intima livet stärkt kärleksrelationer. Å andra sidan ledde det till sexuell köpa potensmedel tillåtelse, destruktivt äktenskap, och ibland hela ödet. Världs psykologer försöker klara av denna extrema.

Frågeformuläret för den primära diagnosen av sexuellt beroende, utvecklad i den amerikanska kliniken Pine Grove:

Oavsett om du någonsin har önskat att stoppa, kontrollera eller minska din önskan?
Har du någonsin hat mig på grund av vår inkontinens i sexuellt liv?
Oavsett om du står inför juridiska problem, orsaken till vilken din besatthet?
Du spenderar mycket tid på att leta efter en partner för intim koppling eller försöker ändra ditt utseende så att det orsakar mer sexuell lust för motsatt kön?
Har du någonsin blivit irriterande från det faktum att du inte kan hitta en partner för sex?
Upplever du ångest som någon vet om ditt sexuella beteende?
Du tänker ofta på sex?
Ditt intima liv på sidan har orsakat familje meningsskiljaktigheter?

2-3 svar "Ja" prata om närvaron av svårigheter med kontrollen av sexuell lust.
Behandling i Tyskland
Det första steget i rehabilitering i den tyska kliniken Kusnacht-övningen – genomföra noggrann analys, inklusive ett beroende test, psykologisk diagnostik, livsstil och näringsbedömning, liksom en komplett läkarundersökning. En chikterande läkare och psykoterapeut utvecklar en detaljerad behandlingsplan. Personlig psykolog är belägen med en patient i en klinisk bostad 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Rehabiliteringsprogrammet varar från 2 till 8 veckor, beroende på den specialutvecklade terapeutiska planen.
Efter urladdning från kliniken får kunden en fördel som hjälper honom att undvika återkommande sjukdom. På rehabiliteringsstadiet, när patienten återvänder hem, åtföljs han av en mentor eller psykoterapeut. Målet är att stödja en person i att bygga nya relationer med familj, samhälle, vänner och anpassa det vanliga sättet att leva till återhämtningsprogrammet. Post-second support kan vara från veckan till flera år.
Behandling i Ryssland
Inhemska kliniker för behandling av beroenden fördelar inte sexuell besatthet i ett separat problem. Ryssar som upptäcker symptomen på obruten sexuell lust är inbjudna att kontakta privata psykoterapeuter eller sexologer. Specialiserade kliniker på problemet med sexuellt beroende i vårt land än.
Moskva psykologer i stora mängder är redo att erbjuda par som står inför förräderi, hjälp i familjekonsultation. Mannen och kvinnan kommer tillsammans till receptionen till en specialist, där det under den psykoterapeutiska konversationen letar efter ett problem som orsakade svårigheter i relationer och kön på sidan. Huvudkravet för ett par som vill klara av problemet med förändring – varje partnerens personliga intresse.
I regel är en psykolog för ett positivt resultat skyldig att besöka en psykolog från en och en halv månad till flera år. På rekommendation av en specialist kan det veckovisa samrådet ökas. Typiskt innefattar den totala kursen av psykoterapeutiska sessioner postteknisk stödbehandling. För att undvika repetition av förräderi är det inte tillräckligt att hitta orsaken till problemet, du måste lära dig att kommunicera med varandra på ett nytt sätt.

About the author : admin

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

    Join our mailing list today

    Insider offers & flash sales in your inbox every week.

      Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.