I det moderna samhället är psykologin av kärleksrelationer män inte mycket annorlunda än psykologi av ett vackert val av kvinnor. Men det var alltid?

I primitiva tider hittade partners varandra genom lukt. Det var lukten som bestämde, som den enskilda kandidaten eller kontrakterad. Alla kvinnor var friska och är utformade för att reproducera avkommor, och män härdas fysiskt och starka i anda, deras uppgift är att mata din stam, skydda mot fiender. Tiden gick, och värderingar ändrats.

I antiken av äktenskap, skapade föräldrar, de bestämde de som passar dem med chadam. Framtida makar kunde inte ens se före bröllopet och bekanta sig vid bröllopets gång. Det viktigaste var övervägt om paret är lämpligt för den sociala klassen, är detta äktenskap lönsamt. Ofta var föräldrarna bara med tanken, för vilken det är mer lönsamt att “sälja” dottern.

Vid nästa steg i vår era, moderiktig att söka händerna på en kvinna. Kvinnan uppträdde stolt och otillgänglig, föll från huvudet till benen för att stänga allt, mannen var bara för att fantasera på bekostnad av sina charmar, som naturligtvis uppvärmde män till piloten. Olika slagsmål arrangerades, kämpar, Knightly turneringar. För en kvinna, idealet tjänat den som kommer att visa sin makt och mod. Det viktigaste var att hon vann, koncepten av manlig skönhet var suddig och tvetydig. Värderad kraft och mod.

Det fanns tider när män sjöng serenader under balkongen, dikter komponerade och gav prosa. Trubadras trodde om sina valda dagar och nätter, kunde inte andas utan ögonen. regulusband.com Vid den här tiden, kvinnors skönhet, ömhet höjde sig till himlen och fungerade som ett idealiskt för dyrkan. Vi kan säkert säga att män bodde bara för en underbar dam. Andlig mat var en kvinnlig bild, männen förändrades inte i flera år, bröt inte andan. Historien kommer inte ihåg att all denna ömhet varade före äktenskapet. Det var bara värt att troskar för att uppnå hjärtat av en söt dam, att ta henne under kronan, och ögonen började skjuta på sidorna. Manligt hjärta ville ha en ny idol, nya höjder, som det inte är så lätt att få. Det vill säga de älskade otillgängligheten av alla fibrer i själen.

Det fanns ett sekel, och åsikterna och påståenden förändrades snabbt, känner igen sexnyheter.Ru. Om i det senaste seklet vid det första slumpmässiga mötet uppskattade mannen först en kvinna som ett föremål för sexuell lust, och om han gillade det i sexuella villkor, gick alla resten av hennes kriterier till bakgrunden. Hanen trodde inte om damen vet hur man lagar bra, hur hon sjunger, hennes tunna humor eller skarp tunga. Kvinnan, tvärtom, först och främst, undersökte representanten för det starka könet från faderskapet i sina framtida barn, det vill säga bedömt utseende, fysisk hälsa, som en genetisk uppsättning för sitt barn. Hon tittade också, så långt som en man kan tjäna pengar för en fredlig existens. Om förekomsten närmade sig kriterierna för kvinnor, försökte damen ta bort med alla medel till kronan, provet. Det fanns många knep och tricks, kvinnlig naturlig listighet att inte ta bort, i smälta arenan var det möjligt att höja till oändligheten. Representanten för det vackra könet sökte ofta sitt resultat.

I vår ålder blomstrar han golvens jämlikhet, när kvinnor i nivå med män kan mata sig och deras familj. Kvinnor kan knappt ringa det svaga golvet, andligt de är så härdade och kan tåla så att inte varje man är under makt. Kvinnlig utsikt över motsatt våning börjar radikalt förändras. Varför en kvinna som tjänar materialet innebär i nivå med en man eller ännu mer, som har så många sociala och sociala rättigheter, försök att justera partnern om det, om det finns en representant för ett starkt kön, läggs några ansvarsområden i huset. Nuförtiden kan hon leva ensam och betrakta en man som ett enkelt föremål för sexuell lust, det vill säga det försöker på ett manligt beteende som många århundraden bara tillhörde herrarna. Begrepp som kärlek och familj, med en modern livsstil och strävan, allt till en större ökning av materiell rikedom, blir alltmer suddiga. Man och kvinna är mer andligt rörligt från varandra, de började konkurrera mer, delta i destillationer i racing för ära och berömmelse, materiell rikedom, tävla vem som kommer att leda ett företag eller en familj. Helt glömt traditionen stödja varandra, anpassa sig till partner. Glömt rätt att älska bara för det faktum att du är nära, för vad du är.

I det moderna samhället, där människor är två tredjedelar av livet, spenderar ett jobb, blir familjen lyx, så många män och kvinnor lever ensam, vilket ger upphov till slumpmässiga relationer. Ett levande exempel – Statistiken av brutna familjer ökar bara varje år. Numera uppträdde en sådan sak som en dags dag, när en man och en kvinna ständigt möts, men bara på fritiden. På helgerna beter de som en man och fru, tillbringa sin fritid, stödja familjens familjer. Samtidigt har de inte vanliga barn, eftersom de anser det belastande och lyxigt yrke. Men alla i sig vill ha en riktig familj, mysigt hem och lugna kvällar vid eldstaden. Därför blir det alltid ett val mellan material välsignelse, oberoende och kärlek, det är en ren ljus känsla som kan värma själen av varje person. Och bara få hitta styrka för att motstå allmänlagens lagar och leva uteslutande för en älskad och deras familj. En liten del av män och kvinnor kommer fortfarande ihåg traditionerna och förstår att kärlek behöver byggas på korn och ta hand om Zenitsa. Det viktigaste är nu inte längre uppnådd en man eller en kvinna och spara ett förhållande under vår tid. Du måste lära dig på våra dagar för att lära dig att inte spendera ovärderlig tid för att tillfredsställa materialfrågor. Forta vet hur man markerar den partner som passar för sig själva, se alla proffs och stäng ögonen i den. Endast en mindre del kan helt enkelt leva med värme att det är en älskad, och säker på att den andra halvan är nära hela mitt liv.

About the author : admin

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

    Join our mailing list today

    Insider offers & flash sales in your inbox every week.

      Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.