Innan besöket av kvinnan till dig hem är det viktigaste att ta hand om husen, det var en säng. Pålitlig, hållbar och klar för några chocker. Och om du har lite pengar efter att ha köpt en säng, här är en lista över saker som kan köpas och placeras i huset innan tröskeln håller sitt smala ben.

Sedan №1. Intressant bok

Gå till grannbibliotekaren, ta ett par böcker om psykologi av mänskligt förhållande och sprida dem på den mest framträdande platsen. Som regel känner nästan alla kvinnor experter inom psykologi, så dessa böcker kommer att locka sin uppmärksamhet och ta dig till en konversation. Har allvarlig kunskap om ämnet inte nödvändigt – det viktigaste är att lyssna noga och tala ordet på rätt ställe "Gestalt".

Och ännu bättre – collagen av flera målningar. Till exempel klättrar du in i Everest, här översätter vi regementet av soldater genom Alperna, men – lek med björnar på det suveräna trädet i skogen. Det kommer definitivt att börja fråga dig om dessa extraordinära äventyr – här ser du, och ämnet är klart för konversation. Även kvinnor som bilder av dina föräldrar på väggen – de anser det vara ett tecken på vård. Se till att detta inte är bilder av din fru och barn.

Sedan №3. Dzensky mini-trädgård

Dzen Mini-Garden kan köpas vid någon butik av esoteriska varor, bra eller göra sanden och stenarna själv. Eftersom det här är giltigt för kvinnor är det inte klart, men av någon anledning verkar. Kanske sträcker de sig omedvetet till kontemplativa och filosofiskt inställda män, kanske Zen Garden är förknippad med dem från Kamasoutern. Och kanske i butikerna av esoteriska varor och sanningen säljer användbara bitar.

Dinhet nummer 4. TV-spel

Naturligtvis är det viktigaste att inte överdå det – hon kan också tro att du är en galen gick, som kommer att föredra intima turneringssessionen i World of Warcraft eller köpa lite knepigt gamepad med tredimensionella mustascher. Även om spelet på konsolen kan vara en bra prelude – i betydelsen av god underhållning för dig båda. Till exempel, Guitar Hero eller Blitz turnering i Nintendo Wii mot varandra. Naturligtvis, på klädsel.

Sedan nummer 5. Musik instrument

Om du har den perfekta rykten regulusband.com och röst som en prins, då kommer du att charmera en kvinna och så. Och om inte, då, men det musikaliska instrumentet i huset borde vara. Till exempel, Bong. Eller metalltriangel. När hon frågar dig att spela någonting, säg att verktyget är upprörd. Nu är din uppgift att distrahera henne med något annat tills hon började konfigurera det.

Då №6. Sällskapsdjur

Om ingen med hundar, eller med katter du har kommit överens med karaktärer – snabbt springa till närmaste djuraffär och kräva ett akvarium med en guldfisk. Kvinnans logik är enkel: Om du kunde ta hand om liten fisk, kan du ta hand om henne. Inte det faktum att du verkligen kan, men fisken i hennes närvaro ska se bra ut och nöjd.

Sak nummer 7. Något som gjorts av dina egna händer

Till exempel, Nesting Book. Eller Clay Bustik Brezhnev. Det spelar ingen roll vad det blir, det är viktigt att kvinnan förstår: i fallet du kan ta hammaren och slå dem på väggen. Eller på trä. I allmänhet är det hemlagade sak i huset ett tecken på att dina händer växer ut ur rätt plats.

Du gillar vår tidskrift?! Prenumerera på oss i Yandex.Dzen! Följ de uppdateringar du också kan i Instagram, Telegram, Tick ​​tack och Youtube-kanal.
Var medveten om allt viktigast med människans liv!

About the author : admin

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

    Join our mailing list today

    Insider offers & flash sales in your inbox every week.

      Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.