Vårt liv är underordnat en mängd rytmer: dagen ersätter natten, arbete – vila, rytmiskt slår hjärtat. Men harmoni uppnås först när vi är konsonant med rytm, "får jag" i den. Saknar kul på känslan av dissonans, missnöje, irritation. Föreställ dig att din kropp flyttar till musikens takt, och du löser upp i den, känner bara en puls av en gemensam rytm. Och om du inte gillar att musik och enhet inte händer med henne? I det här fallet behöver du bara stå på jorden.

Det visar sig att rytm kan vara en av de nödvändiga förutsättningarna för nöje. Det är särskilt viktigt att komma ihåg det här i kärlek och kön. Inte konstigt om älskare säger att NH "två hjärtan kämpar i unison".

Skapa en enskild harmoni i ett par är inte så enkelt, eftersom både män och kvinnor är föremål för olika stereotyper. Det antas till exempel att ju längre den sexuella aolsh är lång, och typen av kanin män är ridiculed i många skämt.

Vad händer i potensmedel för kvinnor praktiken? En man, som tar hand om varaktigheten, som bara fokuserar på detta, rör sig mekaniskt och glömmer om partnern, som länge har ljugit med en uttråkad gruva och är tyst från artighet. Antingen gör hon bara ont. I sig ger varaktigheten av lagen inte något. Varje rörelse bör vara ett försök att hitta en gemensam puls. Flytta långsammare, snabbare, blekna och titta på varandra – leta efter din rytm, eftersom det inte finns några allmänna pekare på vägen till den högsta punkten!

Om allt slutar för fort, då … Snabb sex ger akut nöje om det är förknippat med några ovanliga förhållanden – hiss, strand, ingång. I en bekväm miljö och det vanliga interiören av kön blir oftast att vara tråkigt – bara genom att avvika några uppgifter. Om en man är benägen till snabb kön, har partnern alltid möjlighet att avlyssna initiativet. Kanske är en man blyg eller inte mycket genial, eller helt enkelt ackumulerad trötthet. Så, den posera "kvinnan från ovan" tillåter partner att vara aktiv och fråga en sådan rytm som den behöver. Eller en kvinna kan trycka en man till sig själv, få honom att ta en paus och därigenom förlänga tiden. Det är svårt att byta mannen med ord, mycket effektivare att tillgripa handling.

Det bör komma ihåg att könet ger en riktigt nöje bara vad båda partner som båda parter, och varje par söker alltid en unik rytm som förbinder älskare tillsammans.

About the author : admin

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

    Join our mailing list today

    Insider offers & flash sales in your inbox every week.

      Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.