En sexig fetache kittling. Från engelska kittling, vilket betyder "tickle". Ja, ja, vi alla sedan barndomen kända fingrar på revben, armhålor och klackar!

Det visar sig att det kan vara allvarligt att starta och excitera, liksom tjäna som en fantastisk prelude (om, självklart är partnern i allmänhet känslig för tick).

Återställ historien om utvecklingen av Tikling som Katysk före förekomsten av Internet, i princip är det omöjligt. En sak är tydlig: i väst började det utvecklas mycket tidigare än vi. I Ryssland psicologiainfantilmarbella.com kom Tikling-fans ut i juli 2001: Kittla verkade.Ru – plats och forum dedikerad till hobbyen. Skapade sin man känd idag i kittlande rörelse under Nick Tickler. Han samlade och publicerade på sassskikt, video och fotografiska material om Ekotka. Den här webbplatsen och Iorum finns hittills, kombinerar flera hundra aktiva användare.

I allmänhet, som alla fetisch, kan kittla både ofarlig passion och allvarlig passion som gör att du mästare alla nya taktiktekniker. Kittlingsutbildningen beskriver följande:

ett. Agregation – en eller flera fingrar är lite oroade över de känsliga prickarna förväntade reaktionen, då "pokes" en annan plats. Det är viktigt att balansera ansträngningen att bara kallas en känsla av biljetter, utan smärta. Mer ofta gäller på sidor, buk, rygg, knän och armbågar, håligheter.

2. Busting – en taktik "fästingar", bara en tillfällig paus är inte gjord mellan låtarna, fingrarna rör sig på huden eller hårda rörelser från plats till plats. Du kan göra ett finger eller alla tio på samma gång. Mer ofta gäller bröstkorg, buk, rygg, höfter, sidor, axlar.

3. Skrapa – lätt växlande hudkontakt med fingrar, ofta utan avbrott. Känslor stärks om Ticler har långa naglar eller det använder specialverktyg (elast, beräkningar). Ofta används när man kicklar armhålorna, nacken, fötterna, axlarna, knänens och armbågens baksida.

fyra. Running – enkelt röra kroppen med naglar eller ett skarpt föremål, kör ticklaren en stimulering av kroppen, till exempel från fötterna på hela benet till buken.

Alla Tikling-älskare är uppdelade i Ticklers (de som kittlar), Tiklei (de som kittlar) och Svitchee (de som älskar att rippas och bry sig inte om att tackla det). Enligt Tickler Tickler Forum Poll.1bb.RU, 45% fascinerande kittel föredrar en aktiv roll, 14% – passiv, 30% som båda.

Som ett "vapen" kom ivriga tickers att använda många saker som de oinitierade verkar vara ganska vanliga och ofarliga: självmordshandtag, penslar för kosmetika, kammar och mycket mer. Förresten har sexbutiker länge förstått att kittlingsrörelsen får fart, och idag, nästan i någon av dem kan du hitta päls svansar och fjädrar, för att inte tala om handbojor, tickande handleder.

Så ta en anteckning. Kanske kommer det att vara både din sexiga fetisch? Åtminstone, bli inte förvånad genom att fånga en karnivös utseende av en okänd person på sina klackar eller mage: vi vet.

About the author : admin

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

    Join our mailing list today

    Insider offers & flash sales in your inbox every week.

      Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.