En man älskar med ögonen, en kvinna med öronen. Detta axiom är bekant för oss från en ung ålder. Därför säger de att män gillar att ha sex i ljuset.

Vi älskar också! Och om en av damerna inte gillar det, borde du älska. Eller försök åtminstone.

Nyligen genomförde experter från Emory University (Atlanta, USA) ett experiment där de visade att en dam gillar att titta på det manliga organet av kärlek i fungerande skick. Det gör oss glada.

Sexolog Ellen Gould bekanta sig med slutsatserna från kunniga och bestämde sig för att testa fallet i praktiken.

Resultaten imponerade på fru Gould, och det är vad hon råder damen:

"Om du vill behaga dig själv, klä av dig mannen. Och ta med ett element av nyhet i denna process. Försök att börja klä av honom inte uppifrån utan nedifrån. Bli först av med byxorna och trosorna. Vanligtvis tar vi sist av hans trosor, eller så tar han bort dem själv. Gör motsatsen. Strippa längre, titta ner och se framåt. Det är väldigt spännande.

Det är också en mycket spännande faktor att kunna se din partner under kärleksförspel och samlag i spegeln. Därför uppväger ibland spegeln före sex så att du kan se hans kärleksinstrument, hans skinkor, hans pung i rätt vinkel.

Naturligtvis vet du att det är bättre att ha sex i flera positioner. Var noga med att älska varandra i "doggy-stil" -posen när du använder en spegel – så att ditt ansikte reflekteras i spegeln. Män älskar att se kvinnans ansikte i passionens ögonblick – detta är en av komponenterna i deras nöje.

Således kommer spegeln att göra ett bra jobb för både dig och devwonderland.com din älskade.

About the author : admin

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

    Join our mailing list today

    Insider offers & flash sales in your inbox every week.

      Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.